Vi är det personliga valet när det gäller din flytt

Vi utför att typ av flytt

Vi är det personliga valet när det gäller din flytt. Vi hjälper dig hela vägen och lägger stor vikt på service och kvalitet. Vi är inte stora, vi har ingen avsikt att vara stora och det märks. Vi är det lilla personliga företaget.

Gottfridssons Flytt i Borgholm har lång erfarenhet från flyttning av både små och stora bohag och kontor. Vi utformar helhetslösningar för privatpersoner, företag, föreningar och organisationer.
Allt för att ni ska hitta en lösning som passar just er!

Vi har först och främst Öland och Kalmar som verksamhetsområde men vi kör flyttar över hela landet. Stockholm är en ständigt återkommande stad dit vi ofta styr vår flyttbil. Men vi kör även en del till Malmö och Skåne, Göteborg och andra städer ute i Sverige. Och vi försöker i möjligaste mån att samtransportera. Det vinner alla på. Både miljön och din plånbok.

Goda referenser

Genom våra många år i flyttbranschen har vi samlat på oss många goda referenser. Utöver tusentals privata kunder har vi även många nöjda företag och organisationer i vår kundbank. Några exempel av våra utförda arbeten.

 

  • Högstadieskolan Slottsskolan i Borgholm – När skolan genomgick en omfattande renovering och modernisering 2011/2012 så var vi med och tömde hela skolan på allt innehåll.
  • Stadshuset Borgholm – När stadshuset genomgick en större renovering 2008 så var vi med och flyttade allt innehåll inför renoveringen.
  • Borgholms Bibliotek – Fick 2014 ett nytt fint golv och vi stod för en totallösning av både flytt och magasinering av alla böcker och hyllor under tiden arbete utfördes.
  • Socialkontoret i Borgholm – Flyttade 2017 till nya fina lokaler i Borgholm och vi stod för hela flytten av alla kontor.
  • Färjestadens Hälsocentral – När hälsocentralen flyttade till nya fräscha lokaler 2013 stod vi för hela flytten.
Från enstaka möbler som ska kastas, flyttas eller möbleras om till hela bohagsflyttar lokalt eller ut i landet.

Läs mer

Vi sköter flyttstädning av ert kontor, så att ni kan fokusera på viktigare saker!

Läs mer

Vi erbjuder även packning där bestämmer ni hur mycket vi ska göra. Ni kan beställa packning av hela hemmet eller bara delar av det. Vi erbjuder också uppackning om man skulle behöva det.

Läs mer

Vi säljer eller hyr ut flyttkartonger av högsta kvalitet

Läs mer

Spara pengar på samtransport.

Läs mer

Vi avlastar dig med flytten och städningen så du kan fokusera på studierna.

Läs mer