För dig som studerar på Linné­universitetet blir flytten billigare.

Som student har du även tillgång till RUT-avdrag.

Prisexempel flytt & städ av studentrum inom Kalmar med omnejd: Beräknat på ett studentrum med toalett men utan kök Fr. 1980 kr inkl RUT-avdrag

Vi avlastar dig med flytten och städningen så du kan fokusera på studierna.


Flytt

I samband med flytt är det en hel del att tänka på. Vi är det personliga valet när det gäller din flytt. Vi hjälper dig hela vägen och lägger stor vikt på service och kvalitet. Vi är inte stora, vi har ingen avsikt att vara stora och det märks. Vi är det lilla personliga företaget.

Gottfridssons Flytt & Städ har lång erfarenhet från flyttning av både små och stora bohag. 


Flyttstädning
Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttstädningsfirma utföra er städning. Du lämnar alltid en ren och nystädad lägenhet efter dig. Samtidigt som du sparar jättemycket tid. En tid som du kan använda för att fokusera på studierna.


Varför välja Gottfridssons flytt & Städ?

Vi har över 30 års erfarenhet med främst Öland och Kalmar som verksamhetsområde men vi kör flyttar över hela landet. Stockholm är en ständigt återkommande stad dit vi ofta styr vår flyttbil. Men vi kör även en del till Malmö och Skåne, Göteborg och andra städer ute i Sverige. Vi försöker få ihop samtransporter för att kunna hålla priserna nere. Så kolla med andra studenter om fler ska åt samma håll under samma tid så kan vi erbjuda ett ännu lägre pris.  
 

För att vi ska kunna lämna ett relevant pris så behöver vi veta lite om de arbete som ska utföras, därför är det bra om du som är intresserad av att få pris och offert från oss att fylla i offerförfrågan så noga som möjligt


Vad behöver du hjälp med?

Energivägen 1
387 31 Borgholm

 

0485-502 504