För dig som studerar på Linné­universitetet blir flytten billigare.

Som student är det inte helt säkert att du har rätt att nyttja fullt RUT-avdrag. Följ länken här nedan för att hitta all information du behöver för RUT-avdraget.
Länk till skatteverket

Prisexempel flytt & städ av studentrum inom Kalmar med omnejd: Beräknat på ett studentrum med toalett men utan kök Fr. 1980 kr inkl RUT-avdrag

Vi avlastar dig med flytten och städningen så du kan fokusera på studierna.

Studentpriser:
Flyttjänster
1 pers och bil: 598 kr / tim ( 299 kr inkl RUT )
2 pers och bil: 990 kr (495 kr inkl RUT)

Städtjänster:
1 pers: 398 kr / tim ( 199 kr inkl RUT )
2 pers: 750 kr / tim ( 375 kr inkl RUT )


Flytt

I samband med flytt är det en hel del att tänka på. Vi är det personliga valet när det gäller din flytt. Vi hjälper dig hela vägen och lägger stor vikt på service och kvalitet. Vi är inte stora, vi har ingen avsikt att vara stora och det märks. Vi är det lilla personliga företaget.

Vi anpassar oss efter dina önskemål vid flytten. Vill du vara med själv och hjälpa till så går det bra att bara hyra en personal med flyttbil som är fullutrustad med allt som behövs för att din flytta ska utföras på ett säker sätt.
Eller vill du inte göra något själv så kan man hyra in 2 personal med flyttbil så fixar dom det hela själva. Du får givetvis vara med och hjälpa till ändå om du vill.
Det går också bra att hyra in personal utan flyttbil, kanske har ni ett eget släp eller ska ni flytta inom huset? Vi anpassar oss alltid efter era önskemål.

Gottfridssons Flytt & Städ har lång erfarenhet från flyttning av både små och stora bohag.

Längre transporter / Samtransport
Vi kör flyttar över hela Sverige och försöker alltid få ihop våra rutter så vi kan samköra flera kunder vilket är perfekt om man bara har några mindre möbler och vill få ett bra pris på en längre transport.
Vi kör mycket flyttar till exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö.


Flyttstädning
Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttstädningsfirma utföra er städning. Du lämnar alltid en ren och nystädad lägenhet efter dig. Samtidigt som du sparar jättemycket tid. En tid som du kan använda för att fokusera på studierna. 

Vi lämnar alltid garanti på alla våra städningar. Skulle någon anmärkning uppkomma vid besiktning så kommer vi tillbaka och åtgärdar detta snarast möjligt, självklart helt utan extra kostnad.
Så genom att anlita oss för din flyttstädning så kan du slappna av, vi tar ansvar hela vägen.

Vi utför de flesta typer av städuppdrag. Så som fönsterputsning, korridorstädningar, städning av festlokaler eller vad ni kan tänkas behöva hjälp med.


Varför välja Gottfridssons flytt & Städ?

Vi har över 30 års erfarenhet med främst Öland och Kalmar som verksamhetsområde men vi kör flyttar över hela landet. Stockholm är en ständigt återkommande stad dit vi ofta styr vår flyttbil. Men vi kör även en del till Malmö och Skåne, Göteborg och andra städer ute i Sverige. Vi försöker få ihop samtransporter för att kunna hålla priserna nere. Så kolla med andra studenter om fler ska åt samma håll under samma tid så kan vi erbjuda ett ännu lägre pris. 
 

För att vi ska kunna lämna ett relevant pris så behöver vi veta lite om de arbete som ska utföras, därför är det bra om du som är intresserad av att få pris och offert från oss att fylla i offerförfrågan så noga som möjligt


Vad behöver du hjälp med?