Bohagsflytt

Vi utför all typ av bohagsflytt

Från enstaka möbler som ska kastas, flyttas eller möbleras om till hela bohagsflyttar lokalt eller ut i landet.

Vi erbjuder även tjänster där vi kan ta hand om bortforsling av gamla möbler och annat som ska kastas eller kan söka ett nytt hem. Vi har en egen liten secondhand/Loppis som vi har öppet på lördagar i Borgholm. Vi utför även flytt av tyngre föremål som kassaskåp och piano.

Många fördelar med att anlita en flyttfirma

Ni slipper skada era ryggar, våra killar är vana och har rätt teknik för att utföra jobbet. Ni sparar tid genom att det bara tar någon/några timmar mellan ert gamla och ert nya hem. Allt är på plats och ni kan snabbt börja plocka upp och komma i ordning i ert nya hem. Vi har dessutom anpassade försäkringar som täcker alla eventuella skador eller andra missöden. Det är mycket annat för er att tänka på runt er flytt.

Du bestämmer själv hur pass involverade vi ska vara i flytten

Ni har kanske vänner som hjälper er med flytten och endast vill hyra in en bil med chaufför? Kanske behövs bara ett par killar som hjälper er att tömma av er egen flyttbil eller släpkärra. Eller så vill ni ha hela biten med flyttkillar och lastbil. Ni har önskemålen och vi har lösningarna. Inga problem vi finns här för att hjälpa dig!

Vi möter ständigt nya behov och önskemål från våra kunder. Och tillsammans lyckas vi alltid sy ihop den absolut bästa lösningen för er.

Har ni kommit ihåg allt? Telefon, sopor, el osv. För att underlätta även det som är runt din flytt har här nedan skrivit ihop en liten Checklista som kan vara bra att kolla igenom så ni har fått med allt.

Checklista

  • Städa bort sådant du inte längre vill ha kvar. Sälj, magasinera eller låt oss ta hand om det.
  • Kontakta leverantörer av el, gas, vatten och avlopp, fjärrvärme samt sophämtning.
  • Flytta eller säg upp tidning, Internetabonnemang, hemförsäkring och telefon.
  • Läs av el och gasmätaren både i den bostad du flyttar från och den du flyttar till.
  • Kontakta Adressändring. Ring 020-97 98 99 eller besök deras hemsida, adressandring.se
  • Skriv ett brev till köparen med lite lokal information samt förhandsinformation om föreningen, tvättstugan med mera.
  • Skaffa kartonger och packmaterial. Läs mer om vad vi kan erbjuda genom att klicka här. Packa tätt med tyngre saker i botten och lättare saker högre upp. Fyll på runtom med handdukar och tidningspapper som skydd.